comment 0

Ikke ha for mye sprit i morgensmoothien, VG!


På VG i dag kan man lese om den hvite knølhvalen som har blitt sett utenfor Svalbard. Men det er ikke helt lett å skrive en sammenhengende tekst så tidlig på morran, er det vel?  «- Jeg tror ikke jeg får se den i gang, selv om jeg gjerne vil det. Vi så den bare en gang på vår tur. Selv om «Moby Dick» var en spermhval, var det nesten samme følelsen, sier maskinisten, som døpte den hvite hvalen ble til «Willow».» Jeg antar at det skulle stått igjen, ikke i gang. Og, det hvada, føltes nesten som å se en hvit spermhval? Kanskje er det bare jeg som er trøtt, men jeg synes ikke det gir noen mening. Er det bare hvalen som er en knøl her? Jeg tror ikke det.

Ellers har nettavisene også fått med seg at det var Twilightpremiere i går. Pia Haraldsen vil bruke «Twilight-trikset» til å få seg type, og med det sitert i feite bokstaver ganske langt opp vil jeg anta at jeg ikke er den eneste som skulle ønske at jeg bare lot være å stå opp i dag tidlig. Ikke er det lyst, ikke har jeg sovet nok, og ikke har jeg snøring på hvordan jeg skal rekke å gjøre alt jeg må gjøre i dag.Hvorfor får jeg lov til å planlegge mitt eget liv egentlig??

Nuvel. Ete noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s