comment 0

Hot fuzz.


På torsdag gikk jeg til min aller første yogatime noensinne; hot yoga. Det vil ikke si yoga for oss som ser skikkelig bra ut sånn som det høres ut som, men at det foregår i et ekstra varmt rom. På torsdag varte det i en times tid, og jeg syntes det var helt greit – ikke superslitsomt liksom. Bortsett fra at jeg strakk hoften min og kverket kneet mitt og ikke kunne gå spesielt grasiøst de neste to dagene da – men det var fordi jeg skulle tøffe meg og vise hvor myk jeg ikke var. Uansett, timen i dag varte i halvannen time. Og det var TUNGT! Jeg merket plustelig at kroppen min ikke hadde helt lyst til å henge med i det her, og satte i gang en ordentlig innvendig peptalk.

-Jeg klarer det her. Jeg er dødstøff, trener kampsport liksom – da klarer jeg helt klart yoga også. Barnemat! Jeg klarer det fint! Jeg .. hei, hvor ble det av synsfeltet mitt? Og hvorfor ringer det i ørene mine?

Oh yeah. Tøffe meg svartnet totalt for øynene og måtte bare sette meg ned med hodet mellom knærne og fokusere på å ikke kaste opp frokosten. Jeg vet ikke hva jeg drev med på torsdag, men dette var en annen dans altså! Vel, på torsdag var jeg uthvilt, hadde spist riktig og det varte bare en time. I dag.. Tredje kvelden på rad ute på vift i går, med Twilight natt til fredag, julebord natt til lørdag og bursdagsfeiring natt til i dag – og selv om jeg var sjåfør i går var jeg likevel i voldsom manko på søvn. Og så spiste jeg absolutt ikke noe fornuftig i dag og drakk bare svart kaffe. Og SÅ gikk jeg inn i et rom som holdt 40 grader for å trene yoga, og svettet ut all væsken jeg drakk i forgårs liksom. I etterpåklokskapens syn ser jeg jo at jeg kanskje kunne forberedt meg bedre. Bare synd det er etterpåklokskap og ikke forklokskap..

Flinke jenter spiser sushi etter trening. Flinke jenter hadde også glemt håndklær og dermed ikke fått dusjet etterpå – så de holder armene tett inntil kroppen for å ikke fumigere alle på sushirestauranten.. Og ignorerer alle de som sitter pent pyntet og spiser sin mat. Fordi at vi ser bra ut vi også, egentlig, under den svette hårsveisen og det røde ansiktet. Og det holder at vi vet det selv, så lenge vi får sushi som er fritert utenpå og har ost inni.

Men trening altså. Om det er bjj eller yoga – trening på en dag du er trøtt og slapp og sliten og sur gjør underverker. For meg i alle fall, jeg går rett fra sånn:

20121118-221953.jpg

til sånn:

20121118-222253.jpg (Gjett om Lene har tatt det fine bildet dah..)

Og jeg skal love deg at sistnevnte er lettere å være i hus med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s