comment 0

Hurra for Hødd.


Hødd har vunnet noe. Jeg antar at det er fotball det gjelder, og jeg antar at de har spilt en viktig kamp av noe slag siden hele Facebook kommenterer det i statusfeltet sitt, på et eller annet vis.

20121125-181839.jpg
Noens død er andres brød?

Og det får være nok om Hødd og alt annet fotballrelatert her tror jeg, ellers kommer jeg sikkert til å smelte eller noe. Det får holde at alle nettavisene skriver om det! Over til noe helt annet; i går stjal jeg hettegenseren til Skjeggen da jeg skulle til jobb. Jeg hadde litt dårlig tid, min hettegenser var ikke rett foran meg – og Skjeggen sine gensere lukter så godt.. Syntes jeg i alle fall. Jeg vet ikke om dette er irriterende for den stakkars mannen eller ikke – jeg tror det er mindre irriterende enn det var den tiden jeg pleide å stjele sokkene hans når jeg gikk tom i stedet for å vaske mine egne. Det viser seg at uansett hvordan man vrir og vender på det, så må man vaske sokker av og til uansett, selv om de er kjipe å henge opp. Uansett, jeg tror karma ga meg en liten klask i hodet litt senere på dagen, da to kolleger stod og snuste ut i luften og lurte på hvem som hadde gått i gangen. Det var nemlig bare damer på jobb, men en eim av herredeo i gangen… Det satte meg tilbake til den gangen jeg var fjorten år og skulle barbere leggene og syntes barberskum var alt for dyrt. Så jeg stjal pappa sitt. Lukten av mann altså, den går bare ALDRI bort!

Og det er alt jeg har å si om det. Nå er det strikketid! Jeg går for tradisjonelt utradisjonelt:

20121125-183048.jpg

Og ja, det er en hund på dette bildet også. De er over alt, hvorenn du går i heimen står det en hund og ser på deg. «Here we are now, entertain us!». Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s