comment 0

Screw you guys, I’m going .. not home.


I forrige semester meldte jeg meg på et prosjektfag. Jeg så ikke så nøye på hva det skulle gå i, jeg så bare at vi skulle til Nederland rett før jul en gang – og det høres gøy ut. Heldigvis viste det seg å være et veldig interessant prosjektfag hvor vi skal skrive en oppgave om et valgfritt emne sammen med noen tyske studenter. Men.. Gjett hva? Det er desember på lørdag. Noe som betyr at det er rett før jul. Noe som betyr at vi drar til nederland i.. Morra?

20121129-230410.jpg

Og det betyr at jeg har en hel koffert som skal pakkes. Noe som gikk relativt dårlig fordi jeg ikke har NOEN klær og ikke fant NOE å ha oppi. Til opplysning veier ikkeno omtrent nitten kilo.

20121129-230512.jpg

Hva i all verden skjedde der egentlig? Vel, jo, en gi skjedde, og en pc. Men hva annet som er så himla tungt aner jeg ikke. Det må være kofferten i seg selv! Og ja, jeg tok med gi. Jeg har ambisjoner om å besøke en klubb så jeg kan få litt utenlandsk deng også, ikke bare innlands. Vi får se hvordan det prosjektet går. Skjeggen er jo ikke med, så jeg har ingen til å hjelpe meg med å finne plassen! Og ingen går seg lettere vekk enn meg, jeg fant ikke Karl Johan fra Oslo S liksom. Jeg håper noen sørger for at jeg er på flyet hjem igjen! Ellers kommer sjefen min til å bli noe skuffet på mandagen.

Så, klokken kvart på fem i morgen kommer taxien og henter meg. Nå skal jeg liksom sove. Ehe. Eheheheheh. ja, det går strålende.

20121129-231539.jpg

Skjeggen viser finger. Sånt må jeg leve med! Vi snakkes i morra folkens. Vær så snill å tell meg før flyet går!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s