comment 0

Leonard Cohen fikser alt.


Åttemannsrom. Livet er en fest! Og skulle man begynne å angre seg, så er det bare å sette på Leonard Cohen.

-Våkne klokken SYV lys våken og klar til å stå opp mens alle de andre sover? Sett på Lenoard Cohen, og så klarer du å sove litt til.

-Snorking på soverommet? Sett på Lenorad Cohen, så hører du det ikke.

-Naborommet prøver å stjele dopapiret ditt? Sett på Leonard Cohen, så får du sinnsro nok til å ikke be dem ete det i steden for.

Og når du er drittlei sinnsro, så hjelper det med den siste Walking Dead episoden. Selvfølgelig, jeg har vært igjennom alt dette nå, og de andre sover like herlig fortsatt. Jeg trodde vi hadde et gjennombrudd her akkurat da noen spurte var klokken var, men så gikk det over i total stillhet igjen. Jeg vurderer grytelokk. Eller brannalarm. Eller kanskje jeg bare skal stå opp og sette meg på bakeriet ved siden av til alle våkner? Det er noen hyller der jeg kunne tenkt meg og gå igjennom.   Nuvel. Ny dag, nye muligheter til total verdensherredømme!

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s