comment 0

Amsterdam er nesten som Bergen.


Bortsett fra språket. Og at det ikke finnes noen fjell her. Og at det er et helt annet land, og at de snakker et helt annet språk. Og hasjen og horene da. Men ellers, kliss likt! Det er brostein over alt, gale syklister og været klarer aldri å bestemme seg. Du går ut fordi det er sol og fem minutter etterpå pøsregner det. Og jammen hender det ikke at de spyr på vei hjem her også.

DSC_0125Akkurat som i Bergen! I dag valgte jeg å starte dagen med fuglejakt. Med kamera altså, jeg tror det rynkes på nesen av å skyte fugler midt i storbyen. Men jammen er folkmengdene jammen mye mindre irriterende på søndagsmorran enn midt på lørdagen! Mindre irriterende som i ikke tilstedeværende altså. Det er sånn jeg liker dem best. Men uansett, akkurat som i Bergen finnes det duer, måker og ender her også.

DSC_0006DSC_0032DSC_0124Det eneste vi mangler i Bergen er altså kanalen og hasjen, og så er vi nesten Amsterdam. Vel, vi måtte hugget ned noen fjell også kanskje. Nå er jeg kommet fram til Alkmaar, og av en eller annen grunn kjennes luften mye friskere ut her.. Det kan ha noe å gjøre med at jeg  har tilbringt mye mer tid ute her også da, internettet har ikke dekning på rommet vårt, så jeg tenkte at jeg skulle sette meg i resepsjonen med laptopen. Men så var resepsjonen stengt, og internettavhengig som jeg er kunne jeg ikke gå tilbake igjen med uforurettet sak – så nå sitter jeg utenfor i boblejakke og ser sikkert ut som en byoriginal de luxe. Ikke kan jeg føle fingrene mine lenger heller, men de er for det meste bare i veien uansett så det gjør ikke noe.

Nuvel, i morgen er det skole på gang. Jeg skal visst skrive en eksamensoppgave. Det har forsvunnet litt ut av hodet mitt egentlig, til nå har turen aller mest minnet om en ferie – men så er jeg jo ikke ferdig med skolegang før om et halvt år… Det er lenge det. Sukk.

Nå må jeg gå inn og se om fingrene mine lever. Men før jeg logger av; HIPP HIPP HURRA FOR SKJEGGEN SOM FIKK LILLA BELTE I DAG!! Jeg skulle ønske jeg hadde vært der og sett på. Men, hurra! Og grattis til resten av dere også. Neste gang klubben skal ha seminar legger vi det til en helg jeg er i byen, ikke sant? Jeg er kanskje ikke en nøkkelperson i klubben, men jeg er den som er aller flinkest til å syte når jeg ikke får være med på ting – og dere må huske på at det ikke er meg det går utover. Just saying.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s