comment 0

Gratulerer med nye belter!


Her kommer det obligatoriske grattis med belter-innlegget! Det var nemlig ikke bare Skjeggen som hanket inn et nytt belte under seminaret med John Olav Einemo, vi har to nye blåbelter og to nye lillabelter. Jeg blir nesten sentimental  jeg, det er godt jobba!

Skjeggen med sitt nye belte:
DSC_0115Nei, vent litt – det er vel gjerne bikkja? Jaja, lett feil å gjøre. HER er Skjeggen og Feda, de vakreste lillabeltene i mils omkrets.
lillabelter
Og de vakreste blåbeltene i mils omkrets (bortsett fra meg), Njål og Steinar. (Beklager gutter, jeg fikk ikke noe eget bilde av dere, jeg måtte stjele bildet som ble lagt ut på Facebook. Jepp, jeg STJAL det – for det er sånn jeg gjør.)
allebelteneNuvel, nok om dere – nå vil jeg snakke om meg igjen. Jeg kan anbefale jogging i Nederland om du har lyst på en egotripp på hvor god form du er i. I og med at du aldri kommer til oppoverbakker kan du jogge i evigheter uten at du har lyst til å dø! Awesome. Takk for seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s