comment 0

Insomniac.


 

Jeg får mye berømmelse for at jeg står opp tidlig og jogger før frokost her. Det er jo alltid hyggelig, men egentlig er det bare bullshit at jeg skal få så mye kred for det, for grunnen til at jeg gjør det er at jeg får pokker ikke sove. Og jeg sover alltid, over alt, jeg er ikke vant til å ikke sove. Jeg våkner hver time omtrent, og tenker fornøyd for meg selv at NUH har jeg sovet lenge vel? Og så sjekker jeg klokken, klasker meg selv i pannen og prøver å tvinge fram en dyp søvn. Når klokken er blitt seks er jeg så drittlei hele soverom-scenarioet at jeg holder på å bli gal, og løsningen blir å bare komme seg ut. Selvfølgelig, tre sekunder etter at jeg kommer inn døren igjen etterpå er jeg så stuptrøtt at jeg tror jeg kunne sovet ett år. Og når kvelden kommer er jeg totalt ubrukelig og tenker at det finnes ingen sjanse for at jeg ikke sover i kveld i alle fall.

Jeg er redd det begynner å synes også. Første dagen på skolen var jeg skikkelig nøye med utseendet og kjørte i gang både foundation, øyeskygge, mascara og full pakke. I går var jeg trøttere, og nøyde meg med mascara og eyeliner. I dag gredde jeg såvidt igjennom håret og så var jeg utslitt. Noe som er helt strålende siden det er i dag vi har presentasjonen av oppgaven vår. Da er det ekstra kjekt å vite at alle som ser på meg sitter og tenker noe sånt som: «Girl, you’ve let yourself go since Monday!». Jaja. Det er ikke utseendet, men innseendet som teller. Bare synd det ikke er så mye på innsiden heller.

Men sånn ellers så er alt helt strålende. Maten er tilstede og reisefølget er fortsatt i live så jeg tror vi bare regner turen som en suksess så langt. I alle fall for oss som har vært så heldige å få dør til doen vår. Det var ikke alle som var så heldig, tre stykker som deler rom har fått doen sin plassert i en nisje midt i rommet. Sammen med dusjen, men det er vel doturene som er hovedproblemet. Det er de man har minst lyst til å dele liksom! I følge hotellet vårt er det helt normalt å ikke ha dør på doen sin, noe som gjør det litt underlig at alle vi andre har dører på doene våre… Nuvel. Under min presentasjon har jeg ikke tenkt å se for meg at alle som ser på er nakne, jeg har tenkt å se for meg at jeg ser sånn ut:

marilyn-monroe-susie-kennedy-2005

Shine bright like a diamond!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s