comment 0

What else is new?


Det er blitt ferie, og store ting har skjedd den siste uken. Jeg var på midnattspremieren til Hobbiten – noe som er litt av årsaken til radiotausheten siste uken. Hva kan jeg skrive om den uten å spolere det for de som ikke har sett den enda? Så lite som mulig tror jeg. Jeg holder meg til å si at jeg synes alle aviser som ga den dårlig terningkast er teite og jeg håper de faller og slår seg. Og det sier jeg selv om jeg hadde noen perioder hvor øynene var lenger lukket enn vanlig.. Hva? Det var etter midnatt! Jeg hadde jobbet med en o så spennende hjemmeeksamen hele dagen, og vel – Elrond, Galadriel og Gandalv som prater sammen om viktige ting var ikke høylydt nok til å holde meg våken. Jeg våknet da lyden ble skrudd opp i neste actionscene da. Men jeg har sett nok til å si at jeg synes den er dødsbra, og jeg skal se den om igjen så fort som mulig så jeg får med meg det jeg mangler. Og også; her er en oppvarming-til-hobbiten-video jeg hadde tenkt å poste, men så glemte jeg det. Den er med Sarah Michelle Gellar og Jack Black og inneholder frekke elementer. Enjoy!

Onsdag og torsdag er ikke nevneverdige, da de gikk med til å skrive ferdig eksamen. På fredag drev jeg klappjakt på eksamenskontordamen for å få levert den, før jeg reiv av meg alle klærne og stormet naken nedover Torgallmenningen mens jeg lo høyt og manisk fordi jeg hadde fått juleferie. Neida. Jeg nøyde meg med å spankulere mens jeg nynnet for meg selv. Hadde det vært mer sosialt akseptabelt å feire på alternative måter hadde jeg vel heller gjort det, men det er så kjipt å starte ferien i en glattcelle!

Ferie. Fritid! O hildrande du! Jeg har gjort mye fornuftig med fritiden min så langt. Jeg har spilt meg opp fjorten nivåer i bubble witch-saga på iPaden for eksempel. Det er ikke avhengighetsskapende i det hele tatt. Heldigvis har de et system som begrenser hvor avhengig jeg blir rett og slett fordi jeg blir så himla SINT på det. Gratis app, sa de. Men etter å ha feilet på fem forsøk må du vente en halv time før du får prøve igjen – med mindre du vil betale fjorten kroner da. Neitakk, jeg kan heller vente. Tom for bobler å skyte med? Du KAN kjøpe nye for syv kroner! NEI TAKK sa jeg. Dette er penger jeg eller kan bruke på sprit og sjokolade – hvorfor i all verden skal jeg bruke dem på fiktive bobler i et teit spill? Og nå er egentlig grensen nådd. Jeg er kommet til en plass hvor jeg må låse opp noe for å komme videre. Det gjør jeg ved å:

  1. Bruke spill-penger. Du får kanskje 200 mynter per brett, og det er om du lander toppscore. Hvis ikke får du sånn femti. For å låse opp må jeg ha tretti tusen – og per dags dato har jeg.. elleve tusen. Flott.
  2. Koble til Facebook! Så jeg reklamerer for Bubble Witch i newsfeeden min til alle som gidder å lese. Hallo? Dette er noe de burde betalt meg for! Og så skal jeg liksom gjøre det helt gratis samtidig som det ser ut som om de gjør meg en tjeneste? Hell no! De får linke til meg først, og så skal jeg se hva jeg gidder.
  3. Betale ordentlige penger for å få spillmynter og betale seg forbi. Gå og lek i trafikken.

Gratis meg midt i rompa, det er lureri alt sammen. Jeg nekter å linke, jeg nekter å betale, jeg har tenkt å spille igjennom de første brettene til jeg har nok spillmynter til å komme meg videre. Så det så! Eller bare slette hele skiten fordi den provoserer meg alt for mye. Det er jo egentlig ingen vits i å ha sånne drittspill på padda lenger, nå som jeg har kjøpt den nye versjonen av Baldur’s Gate. Det kurerte mirakuløst min Linux-frelse ektemann fra sitt apple-hat og plutselig er iPaden bare litt mindre tilgjengelig… Men egen iPad, nei det skal han ikke ha! Jaja. Var det noen som nevnte abonnement på lydbøker? I’ll have one!

Men jeg har gjort fornuftige ting med min første feriedag også. Vi pløyde igjennom all julehandel på to timer i går for eksempel, og vi klarte for det meste å holde oss i bare en butikk! Det er så utrolig energibesparende! Hvilken butikk? Statoil. Jeg håper dere har bruk for spylevæske og pøsler folkens, for det er det dere får uansett!

Dagen ble avsluttet med juleølsmaking og så kan man konstantere at ferien, etter bare halvannen dag, allerede var en suksess. Nå må jeg bare ordne alt som skal ordnes og fikse alt som skal fikses og så er’e jul i år igjen. Hurra.

Hva i alle dager skjedde med 2012 egentlig? Jeg kan ikke huske å utført noen store bragder i det hele tatt. KAnskje bortsett frA den ene eksAmenen som gikk så fAntAstisk brA. Om noen hAdde glemt den. Ja, også at jeg endelig klarte å slepe Skjeggen til alters da. Når jeg tenker meg om, 2012 har vært et FANTASTISK år!

Og enda er’e to uker igjen. Nok om det. Jeg tror jeg må avslutte og kjøre igang noe ordentlig frokost til Skjeggen, som sitter i Jedi-morgenkåpen helt klistret til Baldur’s gate. (Ja, frokost. Jeg vet at klokken er blitt halv ett, men han spiller og jeg blogger – og det kommer ikke mye matnyttig ut av sånt!) Jeg kan jo ikke ha noe av at stakkaren sulter ihjel sånn rett før jul – han har jo ikke kjøpt presangen min enda… Og også, hvem skal da kaste meg rundt som en tomsekk på trening?

ImageGod søndag folkens. Make it count!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s