comment 0

Juleforberedelser.


‘Tis the season to be jolly, og jeg er travelt opptatt med å sage, spikke, lime, banke samt å finne skjegget. Jeg har funnet to av dem, et i fjeset på den ene bikkja og ett i fjeset på Skjeggen, så da skulle man tro at vi var godt forberedt til jul? Akk, nei. Selv en Havku må pakke in gavene for egen maskin, da bloggmillionene lar vente på seg. Sant og si har jeg ikke engang hanket inn blogg-tieren enda, så jeg antar jeg får belage meg på å klare meg uten en privat gavepakker. Og det er jo ikke som om jeg ikke har flust av hjelp her hjemme!

20121217-133414.jpg

20121217-133426.jpg

I shall kill this piece of paper for you!

Jo takk. Men selv med Gaia sin hjelp klarte jeg å komme i mål med innpakningen til slutt, med bare noen mindre humper i veien. Som for eksempel da jeg leste på merkelappen til bamsen min lille niese skal få til jul.

20121217-133702.jpg
Femten år? FEMTEN ÅR? Hva er det her, killer Teddy of doom? Jeg beklager, søster, men jeg velger altså å gi henne den til jul likevel, jeg klarer bare ikke å tro at det skal stemme. Om dere er uenige får dere heller spare den til konfirmasjonen hennes, så kan hun heller få Ringenes Herre filmene til denne julen. De er de jo bare tolv års aldersgrense på, så da må hun ikke vente fullt så lenge! Og mens jeg er i gang, jeg glemte gavebånd på alle pakkene jeg akkurat sendte til dere, men siden du er så ufattelig glad i din lille søster så fikser du det for meg, sant? Jeg klarte i alle fall å få adressen riktig i år! Det må vel være første gangen eller noe sånt, så jeg tror vi sier oss fornøyd med det jeg.

Nuvel. Nå er det tid for julerengjøring. Av bikkja. Lurer på om jeg klarer å flette hele dyret om til en fransk flette?

20121217-134346.jpg

Can you dig it?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s