comment 0

Sale of the beast.


Siden jeg er ferdig med eksamen og er allergisk mot å ikke ha noe og finne på (tilsynelatende i alle fall, jeg er jo i utgangspunktet dødslat men jeg har aldri tid til å praktisere det) så gjorde jeg en gjesteopptreden på den forrige jobben min i dag; Outland midt i julerushet. Det var utrolig kjekt altså, det er kommet MASSE nye dingser der som jeg ikke har sett før!

2012-12-19_19-47-32_568Snope-lyssabler! Som lyser når du trykker på en knapp! Jeg er jo alt for gammel for sånt, så det går i kategorien «Ting jeg presser på nevøer og niese så jeg kan leve igjennom dem». Det eneste problemet jeg ser med disse er at det aldri kan bli stuereint å spørre folk om de vil sutte på lyssabelen din, selv om du faktisk har en for hånden.

Og så hadde jeg the Sale of the Beast da.

2012-12-19_19-47-06_987Prøv å server den totalsummen med pokerfjes! Neida, jeg kjørte ikke i gang en manisk latter, gned meg i hendene og ropte «DOMMEDAG! DOMMEDAG!», selv om jeg hadde lyst. Man er da profesjonell! Ish. I alle fall. Men jeg poster det her sånn at jeg kan skape allmenn panikk hos alle som er sikre på at det virkelig er dommedag på fredag. Det er helt sikkert et jærtegn, og verden går under.

I den anledningen vil jeg gjerne minne alle på de postapokalyptiske loote-reglene; jeg vil ha all stratosen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s