comment 0

Ferie.


20121226-092354.jpg

Den ser omtrent sånn ut. God drikke, god lektyre og nok søvn til å gjøre opp for et halvt år uten. Det har vært perferkt, og uten oppgaver og eksamener å bekymre meg over har jeg begynt å sove hele natten. I dag våknet jeg ikke før kvart over åtte, noe som er helt sinnsykt for min del. Og da jeg våknet slo det meg. Fem måneder. Man rekker å gjøre mye på fem månder. Vokse en halv unge, tjene hundre tusen som kommuneansatt, vokse fem centimeter med hår – og gå tretten uker i praksis samt skrive en bacheloroppgave. I morgen er det nøyaktig fem måneder til hovedoppgaven skal leveres. I morgen er også den uhorvelig deilige ferien slutt, og hverdagen treffer med full kraft igjen. Men jeg har sovet og spist og gått på ski, og jeg har samlet nok energi til å springe et lite, femmåneders maraton. Ikkeno problem.

Vi har knekt værre nøtter før.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s