comment 0

Jeg er ikke på tjukken.


Jeg kom i skade for å nevne at man kan lage et halvt barn på fem måneder i forrige innlegg, og det ble det rabalder av. Seriøst, det kan da ikke være en nyhet for noen? Uansett, dere kan slutte å sende meldinger nå, jeg er ikke på tjukken! Hovedpoenget mitt var vel at det ikke er lenge til jeg er ferdig med studiene – husker dere prøvene vi hadde på skolen som gikk ut på å alltid lese oppgaveteksten nøye? Kanskje dere skulle begynt å gjøre det om igjen? Grunnen til at det ble nevnt en unge var at jeg satt og tenkte over at det var kort tid igjen til innlevering av bachelor, og så slo det meg at ei venninne av meg har termin rett før. Det var altså hennes unge.

Og så kan dere slutte å spørre når det eventuelt kommer til å skje også, for det har dere rett og slett ingenting med. Hva slags spørsmål er det å stille meg egentlig? Har dere tenkt over at det fort kan skje at dere stiller feil person det spørsmålet? At for noen så er det et forferdelig sårt punkt? Og nei, jeg sier ikke at det gjelder meg før dere begynner å anta ting igjen – men jeg kjenner noen. Alle kjenner noen. Det virker som om alle synes det er helt greit å spre om seg med morsomheter i den retningen nå om dagen. Noen kaller det glimt i øyet, jeg kaller det mangel på folkeskikk. Har jeg ikke snakket med deg om det er det trygt å anta at jeg ikke synes det angår deg.

Og nei, før noen nevner det, det er ikke jeg som tar feil og alle andre som har rett, det er aldri sånn. I alle fall ikke i denne saken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s