comment 0

Jeg gidder ikke å finne på noe fornuftig å skrive.


Så her er noen bilder av SNØ! jaaa! Det blir gøy! Jeg beklager. Overdreven entusiasme er en yrkesskade. Her er bilder av snø uansett.

DSC_0060Svigerfar har fått seg hodelykt. Ikke en sånn hodelykt som jeg opererer med, en liten pilt med to aa-batterier – neida, hans har en egen batteripakning du må ha i lommen, og ser litt ut som en liten sol. Eller Gandalv når han blir grinete (Nærlys mann, NÆRLYS!). Og det var jo litt kjekt, for snøen på hytta var dekt av ganske store krystaller, og med en ordentlig lykt var det litt som å gå tur på en discokule. I tillegg kunne jeg ta bilder av det midt på natta. Nå kommer ikke glittersnøen ordentlig fram her, men man kan skimte den. Det var kanskje midt på natta, men den var gjerne ikke så alt for svart. Man kunne ta bilder bare i månelyset også..

DSC_0063Det var bare litt vanskelig å få dem helt klare. Var det noen som spurte etter hvit jul forresten? For jeg tror jeg fant ut hvor de har lagt den fra seg i så fall! Da jeg hadde tatt dette bildet fant jeg ut at det var på tide å komme seg inn i tryggheten i hytta igjen. Jeg ble plutselig litt bekymret for om månen skulle tro at lykten på hodet mitt var lillebroren hans og at jeg var en skummel kidnapper. Jeg tror ikke det lønner seg å bli uvenner med en måne på den størrelsen, så jeg fant det tryggest å skru av lykten og gå hjem.

Det var altså det folkens, bilder av SNØ. It’s awesome.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s