comment 0

Pit sheltie.


image

Det ble plutselig så tungt å løfte kaffekoppen. Da jeg kikket ned innså jeg at det var fordi gamlemor hadde bestemt seg for at vi skulle leke, og derfor hang seg i ermet på genseren min etter tennene. Mannevond? Neida. Det som er så kult er nemlig at hun nekter å gjøre dette med mindre jeg har en genser med vide ermer, uansett hvor mye jeg prøver. Hun liker ikke å ta sjansen på at det kommer hud imellom, og skulle det skje slipper hun pronto og nekter å leke mer. Man trenger altså ikke være redd den. Med mindre man er leverpostei da. Eller rottweiler. De vil hun helst ete.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s