comment 0

May contain … Fish?


Liflig lukt av ost lokket listig en stakkars arbeider innom naboer istedenfor rett i seng etter jobb i går. (La dere merke til bokstavrimet i starten? Jeg hadde tenkt å fortsette det ut teksten, men jeg gikk tom for ord på l – sånn bortsett fra «lalalalalalala».) Jeg elsker ost. Kjøpte du ikke Jarlsberg? Det gjør ikke noe, jeg tar den du kjøpte og hiver den i mikroen i ti minutter, og så kan jeg leve på smeltet ost resten av livet. Men ost som man spiser i små stykker, gjerne på små kjeks – jeg må si; oooooomnomnomnom! Nom. Jeg kan ikke så mye om ost. Jeg kjenner igjen en Brie når jeg ser den (er ostenavn navn forresten? Jeg velger uansett å skrive det med stor forbokstav av respekt for osten) og det var Brie til stede. Og en gulere en, kan ha vært en ridderost? Og så var det den siste da, som smakte av nøtter med nøtter på toppen.
image
Her ser det litt ut som bæsj, men det er ikke det altså. Det er en ost i et litt dårlig bilde. Den het noe på T, og så tror jeg det var et par o’er involvert senere, men jeg kan ikke helt huske hva den heter. Det er forøvrig ikke så viktig, selve morsomheten med denne osten lå i innholdslisten. «Kan inneholde spor av egg og fisk». Say what now? Vi kan vel alle være enige at den inneholder spor av nøtter i alle fall, siden den smaker nøtt og den har nøtt på toppen. Men hvor i all Bergen kom fisken inn i bildet? Den smaker ikke fisk. Og jeg tror ikke det er vanlig å lage ost med fisk i. Fiskeost?
image ;

Dekker i så fall fiskeost noe av behovet for omega 3, eller må vi fortsatt høre på han skumle gamlingen i makrell-i-tomat-reklamen? FOR DET ER SAFTIG, SUNT, og GODT SOM BARE DET. Jeg kan godt ta fiskeost i stedet for. Just sayin’.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s