comment 0

Jeg fant det på kontoret!


Her kommer ukens spesial: Ting jeg har funnet på kontoret mitt! Det var jo sånn halvveis innflyttet i fra før av, og føltes hjemmekoselig med pulverkaffe i skuffen og en brukt kaffekopp på pulten. Og selvfølgelig en stor samling kulepenner, tusjer, postit-blokker og tip-ex-ruller. Eller Pritt, som det tydeligvis heter. Det het tip-ex da jeg var ung, og når vi kjedet oss ekstra masse i timene brukte vi det som neglelakk selv om opp til flere mente at det var giftig og skikkelig farlig.

Ellers er det en boks kleenex som jeg finner svært nyttig da nesen min tror at jeg er forkjølet. Jeg er ikke forkjølet, og jeg har ikke tenkt å bli det heller, men nesen min er ikke helt enig og spyr ut edder og galle med en gang jeg trår ut døren.

Og så har vi biblioteket da.

20130110-103701.jpg
Stortingsmelding trettisju! Den prøver jeg å lese på i ledige stunder, men det er ikke alltid det går. Sånn som nå, da jeg endte opp med å ta bilde av den i stedet for. Og nå sitter sikkert alle og spør seg selv; Hva er det MEST kuriøse du fant på kontoret? Det er forholdsvis enkelt å svare på.

20130110-103826.jpg
Blomsterjord? Jeg er ikke helt sikker på hvilken sammenheng den er nyttig i, men jeg får sette som mål på praksisplanen å finne ut av det tror jeg. Senere i dag skal jeg gå direkte i fengsel, og jeg tror ikke jeg får 200 kroner om vi passerer start. Jeg har ikke spurt – men jeg tror det er rimelig greit å bare anta. Når det er sagt, en av tingene som ble sagt fra skolen sin side at var viktig for å bli kjent på en praksisplass var å invitere seg selv med på ting. Jeg trenger ikke det jeg, for her hagler det inn invitasjoner til å bli med på alt mulig. Og jeg skjærer tenner når jeg må si neitakk fordi jeg har studiedag liksom. Teite studiedag. Er jeg nødt til å ta den, eller kan jeg få lov til å bruke den i praksis? Jeg har ikke lyst på studiedag! You can’t make me!

Nuvel. Her er utsikten fra mitt eget vindu, legg merke til hvor SYKT mye renere det er:

20130110-104504.jpg

Ikke at jeg har gjort noe fra eller til altså, men det tar seg såpass bra ut at jeg føler for å poengtere det. Piper, fjell og sol! Det ække så halvgale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s