comment 0

Sol ute, sol inne.


Det gjelder å holde seg positiv. Selv om man har hatt møte med banken og har følelsen av at man egentlig bare bør bo i en toroms resten av livet og aldri kjøpe noe mer. Ekstra pensjonssparing altså? Og om man ikke gjør det så må man leve på trefliser og gjenbruk av kaffegrut når man blir pensjonist? Det høres jo ikke noe kjekt ut. Og med ett føles det ut som om banken har lagt planer for alle de ekstra pengene jeg kommer til å få når jeg blir ferdig utdannet allerede. Jeg hadde tenkt å bruke dem på stratos og garn jeg, men sånn kan det gå. Jeg får heller spinne garn ut av bikkjene og spise sølekaker i stedet for.

På den lyse siden da, så rensket jeg ut av vannlåsen til drikkevasken i dojoen i dag, og der fant jeg en gammel kjenning.

ImageJeg skulle hilse. Jeg lurer på om jeg fant både Bigfoot og en halvvoksen Yeti oppi der også, men de rømte ut døren før jeg fikk snakket ordentlig med dem. Jeg anbefaler alle som går på byen i helgen å ta av seg ølbrillene for en ordentlig titt før de blir med noen hjem i alle fall, gjerne også be om legitimasjon. Eller et papir som beviser at vedkommende er et menneske og ikke en hårete ting oppvokst i en skog eller noe sånt. 

Og mens vi snakker om hårete ting som freser igjennom skoger, så er det jo fredag i dag, og sol – og siden jeg synes at helgen bør starte med et positivt bilde på netthinnen, så har jeg tenkt å skjenke dere et bilde av Sumpsmygeren aka Unix som valp. Den gangen hun var stuttjukk og ikke høyhårete. Valper, er det noe de ikke kan fikse? Bortsett fra nattesøvnen da, den føkker de bare opp.

ImageDen til venstre er bikkja, om noen lurte. God helg og sånt.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s