comment 0

Backstage photoshoot.


Skjeggen ble leid inn som modell til en fotoshoot med en ordentlig fotograf her om dagen, og jeg hang meg på som backstagefotograf. Eller, rettere sagt, Lene var Fotograf. Jeg var person med fotoapparat i hånden som prøvde iherdig å ikke velte ting. Det her med å ta bilder er ikke så veldig lett egentlig, men det har kanskje mer å gjøre med at jeg ikke er spesielt kunstnerisk av meg. Ikke engang når det gjelder kakepynting – og jeg trodde virkelig det skulle være unntaket siden det strengt tatt er baking, ikke kunst. Men det viser seg at smørkrem er noe herk å jobbe med, den vil mye heller sitte fast i fingre og slikkepott enn i kake, og i alle fall ikke danne vakre roser som i originalen. Min ser mer ut som om den er dekket av hundebajs – rød hundebajs.

ImageSå, definitivt ingen kunstner. Men jeg liker å se på når kunst blir laget, spesielt når det innebærer en lettkledd Skitskjegg utendørs midt i januar! Whozatoughguy?

ImageJeg er en dedikert backstagefotograf forresten, når jeg får en oppgave som dette så konsentrerer jeg meg fullt og helt om den. For det meste i alle fall.

ImageMen seriøst, sjekk døra da! Isen kommer ut av TOPPEN på den! Det er ikke noe is over døra, det faktisk tyter ut av dørsprekken. Er det et dårlig tegn? Er det et enda dårligere tegn at det renner vann ut fra gulvet på huset? Det gir meg en underlig sterk lyst til å røske opp døra for å se om det er egentlig er en del av Sentralbadet. Ja, for dette er nemlig rett bak Sentralbadet. Kansje det ynglet i løpet av natten, et lite, nedtagget babybasseng? Eller kanskje noen fant det virkelige livs juksekode for svømmebasseng? Jeg gjorde nemlig det i the Sims den gang da jeg var ung og spilte det. Dessverre klarte jeg ikke å skru den av igjen, så jeg oversvømte sånn tre hus og så meg aldri tilbake. Noen ting er bare ikke ment å være.

Nuvel, området vi var i var ikke sånn supervelholdt, så det kan godt være at det ikke var så mange som bodde der i det hele tatt, egentlig. Jeg vil tippe et tilholdssted for unge taggere som har lyst til å være tøffe på en plass hvor ikke så mange ser dem.

ImageWhatever gave me that idea? Men, jeg forstår ikke helt hva de måtte mene med «fakk politiet». Er det i så fall fanging av typen «catch’n’release», eller vil de bare fange politifolk? Det er uansett ikke den lureste hobbyen jeg har hørt om, jeg har hørt at de ikke liker sånt. Nemlig. Jeg vil understreke at jeg på ingen måte oppfordrer til noen som helst form for politifanging og tar avstand fra den type oppførsel på det sterkeste. Ingen politifolk ble fanget under skriblingen av dette innlegget.

Og ellers da?Jeg vet ikke jeg, jeg bare jobber her.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s