comment 0

Alver er noe pakk.


I dag tenkte jeg at jeg skulle trene på å ta stillbilder. Altså, bilder av ting som står helt stille. Jeg gikk ut i skogen og fant meg en fin kvist jeg kunne ta bilder av, men før jeg fikk satt i gang kom det en alv.

DSC_0028Alver altså. De er noen oppmerksomhetssyke skapninger, hvor enn jeg snudde meg fulgte hun etter og insisterte på å være med på bildene mine.

DSC_0031 Det var klin umulig å bli kvitt henne, og det var i alle fall ikke mulig å få et ordentlig godt bilde av kvisten min. Jeg bare HATER det når alvene driver på sånn! Ikke har de respekt for andre sin eiendom heller, bare går rundt og tar akkurat det de vil ha. Denne fulgte etter meg langt inn i en dal hvor jeg forsøkte å gjemme både meg og kameraet mitt bak en låve. Det klarte jeg jo forsåvidt, men da begynte jo selvfølgelig alven å kjede seg. Og så bare tok hun en av hestene på gården. Gjett om det var populært.

turmedhestBonden bare: «WTF???»
Og jeg bare: «Lol, pwned!»
Og bonden bare: «Gief mount plx!» og hyttet med neven til meg.
Og jeg bare: «Det vakke min skyld!»
Og alven bare: «ooooh, I’m so pretty!»

alvonhorsOg hesten bare:

DSC_0085_zps73b738b2-1_zps2fd4b2d6Det hele endte med at alven red avgårde på hesten mens bonden sprang etter med en høygaffel. Og jeg syntes akkurat det tidspunktet var perfekt til å bare forsvinne stille ut i periferien. Jeg kan bare råde dere til å gjøre det samme; finner du en alv er det lurest å distrahere den med et eller annet og komme seg vekk, ellers blir du aldri kvitt dem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s