comments 2

Two days and counting.


Jeg slutta å spise snop jeg. På en fredag, faktisk, og det gikk strålende. Kjempebra, så lenge jeg holder meg i konstant bevegelse og ikke har noe som helst annet enn gulrøtter liggende på kjøkkenet. Avhengig, jeg? Nå nei da. Vel, kanskje litt. Men nå har jeg vært på butikken to ganger helt alene, og likevel kommet ut uten en eneste liten sjokoladesmule. Det vakke vanskelig i det hele tatt, jeg bare klasket hendene over ørene, lukket øynene og ropte «LALALALALA» når jeg gikk forbi snopehyllen. Det går jo strålende! Når det er sagt; la oss ikke friste skjebnen. Jeg er ikke klar for å bli tilbudt yndlingssjokoladen min og måtte takke nei, så det trenger vi ikke å teste riktig enda. Jeg kan heller komme tilbake til det når jeg har funnet ut om jeg faktisk har viljestyrke eller ikke.

image

To dager, bare nittiåtte igjen!

2 Comments

    • Tja, takler det kan vel diskuteres, men jeg har i alle fall klart det så langt 🙂 takk for det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s