comment 0

Kald kun.


Prosjekt «100 dager uten snop (inkludert is og kake)» går som ei kule. Det viser seg at det er ganske mye lettere for meg når jeg har kun én regel å forholde meg til og den regelen er «NEI». Man kan kanskje argumentere med at «kun på lørdagen» også bare er én regel, men i mitt hode er den mye lettere å tøye. I dag er det tirsdag – jeg bytter lørdagen med tirsdag jeg. Og en pitteliten sjokkis på onsdagen gjør jo ikke noe. Og så kommer lørdagen, og da er det jo lørdag! Man kan ikke tøye et nei. Så enkelt er det. Cold turkey eller ingenting!

Jeg har til og med sagt neitakk til rett i koppen kakao. Jeg var så usikker på om det var snop eller ikke og en del av avtalen at jeg ikke turte å ta sjansen. Og så kom jeg på at det jo er jeg selv som setter kriteriene for avtalen min. Men jeg klarte ikke å bli enig med meg selv og så endte det hele med en kopp te og mild hodepine istedenfor. Jeg har fortsatt ikke klart å komme fram til om jeg synes at is laget av frossen banan og kakaopulver er lov eller ei heller. Det er jo banan bare, og det spiser jeg jo – men det heter jo is, og der blir det litt kluss for meg. Man skulle jo tro at diskusjoner som det var kortvarige når jeg ikke diskuterer det med noen andre enn meg selv, men det viser seg at jeg kan være svært så sta og kverrulerende og dermed kommer jeg aldri nærmere et svar på problemstillingen.

Uansett, jeg har full tro på det her ass. Det finnes ingenting som kan velte min steinharde viljestyrke, ikke den tue som kan velte dette lasset!Sånn reint bortsett fra at mine hundre dager varer til 28. april og påskeuken begynner 27. mars da. Det vil si at det bare er snakk om uker før påskesnopet kommer i butikken. Gjør meg ingenting det!

20130127-195252.jpg

…..please, Sir, can I have some more?…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s