comment 0

Jeg drømte i natt at jeg kunne gjøre chins.


Det var jo en liten nedtur da jeg våknet og i tre sekunder trodde at det var sant. Og så kom jeg på at når jeg prøver å gjøre chins ender det bare med at jeg dingler dvaskt fram og tilbake som en litt dårlig sentrifugert klesvask, mens jeg grynter i et febrilsk forsøk på å løfte mitt legeme i alle fall et par centimeter opp fra bakken. Det ser ikke spesielt bra ut. Men jeg har veldig lyst til å få det til da, og det må jo telle for noe! Jeg kunne jo trent assistert chins på treningssenter, men nå om dagen har jeg så vidt tid til å trekke pusten, så å bruke tid på å komme meg til treningssenter er bare ikke aktuelt før sånn… mars. Jeg vil heller prioritere min daglige fjelltur med pelsene og brasse-treningene. Noe som går strålende, i det siste har jeg klart å komme meg dit sånn en hel gang i uken. Det blir ikke folk av sånt!

Men jeg har fortsatt lyst til å klare chins. Såpass at jeg drømmer om det om natten liksom. Så nå – nå har jeg kjøpt meg en sånn stang som jeg kan feste i dørkarmen! Om jeg trener på den hver dag i tre uker så må jeg vel kunne anta å komme meg noen vei vel? Og ja, jeg trenger MINST tre uker. Kanskje tre år. Da jeg forsøkte assisterte chins på treningssenteret måtte jeg trekke fra omtrent tretti kilo av kroppsvekten for å klare det. Jeg kunne jo bare gått ned tretti kilo forsåvidt, og så hadde jeg ikke tenkt å trene i det hele tatt! Men så hadde jeg sikkert bare mistet muskelmassen og sett ut som Knerten eller noe sånt, og det er jo ikke bra. Og så er jeg så innmari glad i mat! Nei, man får vel heller ta omveien om trening.

Det er jo kanskje et lite problem at jeg ikke klarer å løfte meg selv en millimeter en gang. Og hvordan skal man liksom da trene chins? Joda. Jeg har en plan. Jeg har nemlig en skjeggete fyr som kan stå under og dytte, og jeg er ikke redd for å bruke ham!

ImageCrimson chin. Jeg kunne postet et bilde av en eller annen muskelsak som gjorde chins og kalt det inspirasjon, jeg tror det er det man skal gjøre nå om dagen. Men jeg tviler på at det gjør noe fra eller til for min chins-kapasitet, så jeg lar det bare være. Jeg kunne postet et bilde av meg selv i chins-baren også, men jeg tror de aller fleste har sett et vått håndkle på tørkestativet fra før, jeg tror ikke det er spesielt spennende. Men bilde skal man jo ha, og jeg har allerede postet bildet av koalaen som lå på pc’en da jeg kjøpte den, så da måtte jeg finne noe annet.

Nuvel, jeg vil med dette avslutte innlegget og begynne å trene med en gang! …jeg må bare sjekke hva som har skjedd på internett siden sist. Og drikke kaffe. Og reise meg fra sofaen. Det er jo litt mye arbeid, stangen ligger innpakket i en pappeske, så før jeg kan trene må jeg liksom pakke den ut. Og montere den. Derfor har den ligget i pappesken sin i en uke nå – men når som helst nå setter jeg i gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s