comment 0

Oh shit, not you again.


Av og til blir jeg bare så gjennomført lei av å møte det samme trøtte fjeset i speilet hver dag.

«Åh, hei, der var du igjen ja. Akkurat som sist, gangen før der og gangen før der igjen. Du er jammen over alt du! Hva har du gjort siden sist dah? Fått deg utdannelse? Reist deg fra sofaen? Reddet bare en bitteliten jordskokk av verden? Ikke en dritt? Ja, det var vel det jeg trodde. Har du montert chins-baren? Ikke det nei, men du er grådig stolt over at den er pakket ut av esken ser jeg. Det er vel relativt pinlig, er det ikke?»

Og nå snakker jeg ut ifra hodet til en som sov minimalt i natt fordi hun forsøkte å plotte sammen hvordan alt hun har tenkt å utrette i praksis denne uken kan fungere sammen med et tredagers veiledningskurs som skolen tvinger henne på (det blir en innmari travel torsdag, var løsningen tror jeg). Og etterpå det igjen tilbrakte den sovende tiden med å kræsje fly – noe som vil si at hun ikke er på sitt mest konstruktive. Det er lett gjenkjennelig når hun i tillegg har begynt å omtale seg selv i tredje person. Men det spiller ingen rolle, sliten og lei inni hodet og så treffer jeg akkurat det samme i refleksjonen min? Det er ikke spesielt oppbyggende. Og løsningen?

20130211-222558.jpg
Hårfarge! Jeg fant en gammal boks i skapet mitt da jeg ryddet, den funker sikkert fortsatt den? Jadda. Og jeg vil ha meg frabedt kommentarer om at det står at den dekker grå hår, jeg har ingen! Jeg har ikke sett etter, men jeg er helt sikker på at det ikke finnes noen der. finnes det i alle fall ingen der.. Problemet med hårfarge igjen er at det bare endrer farge på håret – det trauste ansiktet under er jo fortsatt det samme. Bummer.

Nuvel, nå har jeg tenkt å stikke til sengs med vått hår, så får jeg en skikkelig spenstig frisyre til i morgen tidlig – og så er det ingen som vil finne på å se i retning av fjeset i det hele tatt! God plan. Jeg håper at jeg ikke angrer i morgen. Uansett så har jeg jo en backup plan dah; Merete, jeg kommer til salongen din så fort jeg begynner å tjene penger igjen så du kan rydde opp i rotet jeg lagde på hodet mitt! Du er så flink att, du ordner opp i hva som helst du. Selv panikk-farginger som skjer på badet en sein kveld fordi ubetalt permisjon bare dekker havregrøt og salt i såret. Aiit?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s