comment 0

Jeg bryr meg innerst inne!


Det hadde godt litt ut i skoledagen før jeg innså forskjellen på meg og resten av gjengen. De andre hadde kledd seg til en skoledag, jeg hoppet over et trinn der i dag tidlig og så ut som om jeg hadde stått opp rett fra pappesken min. Det er jo ikke uhørt å gå med joggebukse på skolen selvfølgelig, men det hadde kanskje vært greit å ta den som ikke var hullete og med malingsflekker? Og kanskje latt være å ta på meg Løvstakkturskoene mine, som konstant lukter råtten myr? Hadde jeg enda husket å gre håret i dag tidlig liksom – men så heldig var jeg ikke. Riktignok var jeg trøtt i dag tidlig, etter en lang natt med vekselvis å være våken og å drømme at bikkja var syk – men det burde jo vært en grense for hvor langt ned man synker. Og ja, jeg sluttet å sove igjen likegodt. Før sov jeg alltid som en stein, uansett, men sånn halvveis ut i andre klasse tror jeg hjernen min hadde brukt opp kapasiteten sin, og plutselig ble det til at hver gang jeg begynner å få mye og gjøre så slutter jeg å sove samtidig. Det er ikke så lurt, men det er gjerne prisen jeg betaler for å jobbe fulltid ved siden av – det var jo ingen som noensinne trodde det kom til å være sundt for meg.

Nuvel. Da jeg til slutt stod opp i dag tidlig var jeg så lei av å være inni hodet mitt at jeg kunne filleristet meg selv. Så her gjaldt det bare å få eliminert de bekymringene jeg kan eliminere; bikkja. Altså, ikke eliminere bikkja for all del, men få dobbeltsjekket om hun fortsatt har urinveisinfeksjon eller ikke. Noe som betyr å grabbe de nærmeste klærne, sterilisere en skål og et syltetøyglass og få tatt en urinprøve – igjen. Naboene må jo begynne å lure på om jeg har en eller annen sær interesse for hundeurin ettersom dette er sånn tredje gangen jeg står utenfor og samler en tidlig morgen. Direkte etter å ha gjort dette pakket jeg treningstøy og gikk til veterinæren før jeg gikk til skolen. Spiste jeg frokost? Nei. Drakk jeg kaffe? Nei. Og tydeligvis glemte jeg å kle meg ut som et menneske også, pinlig nok. Syv elever og en boms på veiledningskurs, hurra..

På den lyse siden; bikkja er frisk som en fisk og det gjør det veldig mye mer sannsynlig at jeg får sove i natt tror jeg. Og på trening er alle katter røde i ansiktet likevel!

Image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s