comment 0

Valentin hvem?


Noen sa at jeg burde spørre Skjeggen om han ville være min Valentin. Men jeg vet ikke hvem Valentin er. Skjeggen er jo Skjeggen, og det er ikke så veldig hyggelig å spørre om han plutselig kan være en helt annen synes jeg. Dessuten ville det vært rimelig kjipt om han fikk bare en dag i året hvor jeg viste at jeg satte pris på ham – og så skulle han i tillegg måtte late som om han var denne Valentin!

ImageNei, la oss heller konsentrere oss om at det snart er helg. Jeg tror jeg trenger det, i dag prøvde jeg å makulere et ark ved å putte det inn i printeren igjen, den veien det kom ut. Yeah, helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s