comment 0

Jeg har fått meg en ny hobby.


image

Jeg vakuumpakker kjøtt. Det er kjempegøy! Nå om dagen begynner jo kjøtt å gå fra å være solid merket til å kategoriseres som «mystery meat» – er det kommet hest i lasagnaen skal man ikke se bort ifra at den er kommet flere steder. Kanskje vi egentlig bare spiser hest? Eller enhjørninger. I alle fall, jeg har begynt å pakke ut kjøttet før jeg fryser det så jeg kan få hilst ordentlig på det. Jeg er rimelig sikker på at dette kjøttet sa «nøff», så jeg kommer til å anta at det er gris. Og siden jeg nå har pakket det ut, må jeg nesten pakke det inn igjen. Med vakuummaskin selvfølgelig. Det var i utgangspunktet en bursdagsgave fra meg til Skjeggen, men det kan være jeg liker den ganske godt selv. Nuvel. Kanskje det begynner å gå opp for folk at det lureste er å lage maten fra grunnen av selv? Hvor mye fisk tror man det er i ferdig fiskegrateng for eksempel? Jeg tror det er mye grateng og lite fisk. Og muligens hest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s