comment 0

Havku om gjengkriminalitet.


image

Nå går vi alle litt rundt grøten her synes jeg. Er det ingen som har tenkt å si noe om navnene disse gjengene velger seg? Jeg mener, Sons of Anarchy har jo en viss schwung over seg, og det har forsåvidt Hell’s Angels også – men så kommer Holmliagjengen da, som høres ut som et pensjonisttreff, eller Furuset Bad Boys. De er skikkelig bad ass, det står jo i navnet så da må det jo være sånn! For ikke å snakke om B-gjengen. Jeg beklager, men post Donald blir B-gjengen for alltid en gjeng med blå bukser, røde gensere og kaputte planer for hvordan de skal rane onkel Skrue. Navnet på en gjeng burde jo følge visse kriterier, ellers blir det jo helt umulig å ta dem alvorlig! Og kan Furuset Bad Boys gå noe som helst sted uten at noen synger sangen egentlig?

whatcha gonna do when they come for you, bad boys bad boys

snicker

Selvfølgelig, om de rister litt i folk og lager litt kvalm så vil nok det meste av fnising opphøre, men det er jo litt kjedelig å måtte bruke tid på det hele tiden.

Jeg vet det er en ubehaglig sannhet, men noen måtte si den! I morgen: Havku om partikkelfysikk. Yeah, like that’s ever gonna happen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s