comment 0

Siste dagen.


Praksisen kom, så og forsvant. Hva skjedde? Jeg har ingen anelse. Den ene dagen begynner jeg og har all verdens med tid, og dagen etter er det gått tre måneder og jeg er plutselig ferdig. Føles rart. Føles trist. Føles.. FANTASTISK!! Boom, baby! Nok et skritt nærmere sommerferien, den fantastiske sommerferien hvor jeg bare skal gå rundt og le dumt når folk spør meg hva jeg skal til høsten. Ikke sitte på skolen i alle fall!

Nå er det bare ett hinder igjen, et bittelite hinder – bagatell egentlig. Bacheloroppgaven.
fjellKlaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiimb eveery mauntaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s