comment 0

When I’m sick…


…I just stop being sick and be awesome instead!

Det var et tips jeg hanket in fra Barney (What up!). Og med rennende nese og ondt i lungene fant jeg ut at jeg likegodt kunne prøve, siden Skjeggen hadde hanket inn konsertbilletter til Farmer’s Market. Man kan jo godt si at det var et prosjekt som gikk direkte på trynet, i skrivende stund er Skjeggen på konsert, og jeg ligger på sofaen med ullsokker, ullstilongs under et ullteppe og fryser. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så bæsj jeg. Og når jeg tenker meg så funket det ikke for Barney heller.

Kanskje jeg ikke skulle slept med meg bikkjene oppetter Løvstakken før jeg gikk på jobb. Men, det er så vanskelig å la være når man ser de lykkelige fjesene!

2013-04-04_07-51-43_4822013-04-04_07-51-46_356Den ene ruller seg som den pleier å gjøre, den andre bjeffer som den pleier å gjøre. Nuvel. Når som helst nå har jeg tenkt å lage meg en kopp te. Når som helst. Jeg må bare … reise meg først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s