comment 0

Da John Olav Einemo besøkte Bergen Grappling.


John Olav Einemo har hatt treningsseminar hos oss to ganger nå. Tilfeldigheter gjorde at jeg befant meg utenlands begge disse to helgene – og nei, det var ikke fordi jeg syntes han var skummel! Heldigvis har Kenneth Remy Sritharan/Render Film satt sammen en videosnutt så jeg kan se hva jeg har gått glipp av.

Jeg håper virkelig neste seminar ikke havner i en av mine jobbhelger altså, det ville jo vært typisk. Jeg vurderte å sende han timeplanen min – men så kom jeg på at verden ikke roterer rundt meg selv om jeg gjerne hadde sett at den gjorde det. Sånn er livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s