comment 0

Helgen. I bilder. Fordi et bilde sier mer enn tusen ord.


Det ble ny komfyr rett før helgen fordi den gamle ble diagnostisert som død.

IMAG0877(1)Vi hadde tenkt å fikse den, sånn opprinnelig, siden Skjeggen er ingeniør og sånn – men ved synet av dette fant vi ut at vi ikke egentlig hadde lyst til å teste forsikringen vår riktig enda. Men da har man altså stekeovn igjen – og det betyr kake på lørdagskvelden!

2013-04-06_18-46-28_70

Og så ble det søndags morgen da.

tea

Happy hangover tea. Fordi det føles rett tidlig en søndag, selv om jeg ikke var fyllesyk. Happy hangover tea smaker litt som vanlig svart te, men har det kuleste endestykket i verden. Når fyllesyketeen var drukket opp var det på tide med neste søndagstradisjon; søndagsturen.

sml

Hunder. Og rumper. Og hunderumper.

nix

Det var vårstemning, de første trekk-joggerene var allerede kommet, og hrrrmph’et seg forbi (seks personer, tre hunder og en barnevogn. Gjett om det var lett å komme seg forbi oss!). Som sagt, vår.

hestefot

Jeg har tenkt å slutte der, og fornekte den siste halvdelen av turen totalt. Den delen der det snødde så tett at vi ikke kunne se mer en ti meter fram og vi hadde snø i munn og nese, snø i hele fjeset. Fordi at det skjedde rett og slett ikke – det var søndag og vårstemning og snart er det faktisk sommer! Og det er alt jeg har å si om den saken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s