comment 0

Vi leker ikke trening.


Liksom, etter at praksisen og jobbeuken min var ferdig skulle jeg endelig komme tilbake til mitt vanlige treningsregime igjen. Og så arvet jeg tidenes gøyeste forkjølelse, med surklende lunger og drit og møkk. Det er jo flott. Shaiten river fortsatt godt i lungene, og nesen min er enda så full av awesome at det rett og slett bare ikke passer seg å gå på en trening hvor jeg skal kline fjeset mitt oppi folk. Men man kan jo ikke sitte stille for evig heller, så jeg kjørte styrketrening jeg.

Det er ikke alltid en plass for lek og latter. Man skal løfte ting, for pokker! Men jeg har ikke i meg å holde meg alvorlig for lenge av gangen, og da jeg satte meg i denne stolen gikk det i alle fall ikke. For vi ser jo alle hva dette ligner på?

imageROMSKIPSIMULATOR A LA STAR WARS! Det eneste som mangler er lydeffektene – og de kan man jo lett lage selv: Pew-pew pew-pew! Pew-pew pew-pew! Og så kan man late som man skyter ned alle de andre som er alt for spreke – i alle fall i en begrenset periode. Man får visst ikke lov til å okkupere apparatene om man ikke skal bruke dem «ordentlig». Spør du meg brukte jeg dem mest ordentlig i hele verden!

Når det er sagt, så trente jeg på ordentlig også altså. Bitch can lift!
image

Jeg tror 20-kg kula gikk opp på rein viljestyrke fordi det stod en jentegjeng kledd i alle regnbuens farger med matchende sko og så på. Man har da et ego å ta vare på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s