comment 0

Whatcha doin’?


Matdamen har rare rykninger i ansiktet. Og i steden for å springe avgårde tidlig på morgenen rett etter at vi har vært på tur, så kryper hun sammen i sofaen med pc’en på fanget og stirrer intenst på den. Kanskje hun venter på at lokket skal klappe igjen så vi kan gå ut igjen? For når lokket klapper igjen skal vi jo gå ut. Uansett hva det er, så har jeg lest en plass at hunden er menneskets beste venn – og da må vi jo hjelpe til. Så vi hjelper henne å stirre på pc’en vi, så godt vi bare kan.

imageMatdamen skal ikke bekymre seg, vi kan sitte sånn i mange timer vi! Og det skader jo ikke å minne henne på innimellom at det er grusomt fint vær ute, og at det ville vært mye mer fornuftig å med oss ut enn å sitte her.

..Og.. hva gjør vi egentlig?

Hva gjør du, matdamen?

Hvorfor det?

Hvorfor det?

Hallo? Jeg er kanskje litt sulten jeg.

Jeg har lyst på kos! Sitte fanget!

Ooooooh, svelget en hårball. Må hoste den opp igjen nå.

Får jeg sitte ved siden av deg i sofaen? Tett inntil? oooh, klør! Må klø meg NÅ!

Og nå vil jeg vaske meg. Jeg blir aller renest når jeg lager høye smattelyder, i alle fall føles det sånn ut.

Hvorfor river du deg i håret, matdamen??

…..Jeg tror kanskje at jeg går til skolen for å jobbe i dag jeg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s