comment 0

HÆLJ!


Og så har helgen senket sin fred over oss igjen. Jeg har ikke hatt en lang uke i det hele tatt. Jeg har ikke kjørt berg-og-dalbane i hodet mitt i forsøket på å starte en bacheloroppgave, jeg har ikke sortert puslespill og dr. Who-effekter i hele dag, jeg har ikke spjæret buksen min i forsøket på å flytte rundt på overnevnte og jeg har mest definitivt ikke … søkt mastergrad. Neida. DET ville jo vært tåpelig. I alle fall en som går på deltid over fire år, nå som jeg er dritt møkk hakka lei av skole liksom. Jeg var i alle fall det forrige søndag. Men så…

20130412-193503.jpg

Og så bare.. «er søknadsfristen 15. april???» og så søkte jeg. Jeg har ingen anelse om hvorvidt jeg faktisk skal ta den eller ikke, men jeg har i alle fall søkt. Og innen jeg får svar (om jeg kommer inn that is) har jeg kanskje fått et og annet råd å ta med meg på veien.

20130412-193647.jpg
O store lille sheltie, ledsag meg! …Jeg har lyst på mat? Kjøttmat? Kylling? ah..

Forøvrig finnes det SYKT mange dr.Who-effekter. Nesten dobbelt så mange som det finnes episoder, og nesten alle er like kule. Sånn plussminus litt. Og når det er sagt må jeg legge til at det var superkjekt å ha en gjesteopptreden på Outland igjen! Some habits are hard to kick.. spesielt de som inneholder en gjeng med såpass hyggelige folk. Og såpass mange dr. Who-effekter. It’s… AWESOME. Men nå tar jeg helg og overlater all tung tenkning til en helt annen dag. Vel, til i morgen for å være helt nøyaktig, helgen min varer til ca klokken elleve lørdag morgen, så tar den pause i noen timer med aktiv oppgaveskrivning, og så tar jeg den opp igjen senere på dagen.

Forøvrig, om det er noen i klassen min på vernepleien som har lyst til å trene på å være støttekontakt til uken, så er jeg visst nødt til å kjøpe meg en ny bukse. Når du setter deg på huk for å løfte en stabel med puslespill og hører «RIIIITSH!!!». Den følelsen. Og jeg NEKTER å hasjtægge det, jeg hater hasjtæggs!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s