comment 0

Bryggesøndag.


Det er Bryggesøndag! Bryggesøndag er dagen før Oppgavemandag og dagen etter Drinkelørdag. Den kunne også blitt kalt Drittværsøndag – men jeg velger å tenke på koppen som ikke bare halvfull, men helfull. Det er fordi jeg akkurat toppet koppen min med kaffe. Det kan regne så mye det vil, men det lukter en blanding av malt, bacon og kaffe i stuen, så jeg er lykkelig (baconlukten kommer fra frokosten altså, ikke bryggingen. Selv om Epic Mealtime vil ha det til at man kan ha bacon i alt så stiller jeg meg nølende til å ha det i meskeposen). Aaaaah, lukten av malt som koker. Det lukter utrolig godt og av en eller annen grunn hjemmekoselig! Vi brygget aldri øl hjemme da jeg var liten, så egentlig er jo det bare ulogisk. I dag er det en Imperial Brown Ale som står på plakaten. Det blir bra, det vet jeg, for vi har empiri som tilsier at det alltid blir bra! Men neste bryggesøndag er jeg nok nødt til å legge inn aksjer for en ny IPA tror jeg – det er plutselig blitt helt tomt for den. Jeg tror styrelederen har kopiert opp nøklene til vaktmesteren og sniker seg inn her hver morgen etter at vi har gått og drikker ølet vårt. Og så aser han opp hundene så de bjeffer, bare for at naboene skal mislike oss. Man kan ikke stole på styreledere. Man kan stole på humle.

humle2Jeg labber rundt i min fantastiske nye Kyra Gracie-tskjorte i dag. Den kom flygende med posten i går, en overraskelse fra Skjeggen – snille snille Skjeggen som alltid vet hva som trengs for å muntre opp en Havku. På pakkseddelen stod det «Kyra Gracie Black T-shirt», men noen hadde glemt å fortelle det til t-skjorten for den hadde en litt annen svartfarge enn jeg er vant til.

pinkyJeg har ikke gått med babyrosa på.. ehrm. Mange år. Og nei, den rosa gien min teller ikke, jeg slåss tross alt i den. Og dessuten har jeg bare en halv gi igjen, buksen ble revet i stykker på en trening. But that’s cool. Jeg kan rocke babyrosa også jeg! Jeg trenger muligens å gjøre half-sleeven min til en full-sleeve for å bli helt komfortabel med det, men jeg kan rocke det. Det blir full-sleeve forresten. Og for å spare noen individer der ute for bortkastet tid og energi: Nei jeg er ikke interessert i din mening om det. Du synes en full-sleeve ser fæl ut? Jeg synes dine nakne, umerkede armer ser ulidelig kjedelige ut så jeg antar vi går i null. Vi får bare leve med det. Når det er sagt; man kan ikke stole på pakkefolk. Man kan stole på humle.

humle1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s