comment 0

SE VIDEO!


Noen sprengte i stykker folk som bare hadde tenkt å løpe et maraton. Jeg tror vi alle kan være enige om at det er tragisk og grusomt, og at det er uforståelig at noen kan få seg til å gjøre noe sånt. De fleste av oss i alle fall. Men jeg har en lei følelse av at noen sitter og gnir seg i hendene.

2013-04-16_09-33-02_226Jeg vet ikke hva som gir meg den tanken jeg. La oss for all del ikke bidra til økt uro og meske oss i andre sin ulykke liksom. Stol på VG! Selvmordsbomber sprenger seg selv i lufta! SE VIDEO! En bombe gikk av og sprengte en gjeng med maratonløpere! SE VIDEO! Jada. Nyhetene skal portretteres så nøyaktig som mulig – men det er virkelig noen elementer som bare ikke hører hjemme på nett – og i alle fall ikke i den settingen. I forsøket på å få flest mulig klikk liksom.Ingenting skal få meg til å tro at det er noen som helst annen grunn til at de poster det.

Det er i sånne stunder jeg tenker at jeg er glad jeg ikke kjenner en journalist personlig, så jeg måtte vært noenlunde høflig mot den. Jeg ville ikke hatt en journalist om du ga meg en! Nei, om jeg skulle hatt et dyr, og jeg kunne velge, så ville jeg sagt

Gi meg en kelner, som klirrer med glassende
som går mellom bordene og glad kommer tassende
mot meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s