comment 0

Bill’s wooden pleasures.


Skjeggen er snill og grei så ofte at han med gjevne mellomrom må få en belønning. Enhver person som ser inn i ansiktet mitt i det jeg våkner om morran og smiler fortjener en medalje liksom – så jeg fant den perfekte gaven i en liten butikk på Etsy.

2013-04-15_08-22-48_379Bill’s wooden pleasures! Bill har sin egen lille sjappe hvor han lager unike gaver til enhver anledning av eksotiske tretyper med sine egne hender. Bill er flink med hendene. Og skulle noen trenge assistanse med noe, så står han parat til å hjelpe! Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å skjenke Skjeggen en gave i eksotisk tre, tilpasset akkurat til ham. Og jeg tror han ble glad for den også. Hva får en skjeggete kar til å smile fra øre til øre, spør du?

2013-04-15_08-22-33_476Bryggebok med trepermer! Med navn på og greier. Det er sånt Bill selger, selv om navnet på butikken hans kanskje gir et annet inntrykk. Var det med vilje, eller var det et uhell? Eller er det bare jeg som har et evig guttermind? Neeeeeeeeeei.. Kåmm and.. Bill’s Wooden Pleasures? Det kan ikke bare være meg.

Når det er sagt, bryggeboken er knallkul. Og Bill er virkelig flink!

 
Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s