comment 0

Tenk, hjerne, tenk!


Med litt fokuseringsproblemer i oppstartsfasen av oppgaveskrivingen i dag måtte jeg sette inn tiltak for økt hjernekapasitet. Kaffe, mat – og en boble av rolig musikk plugget i ørene. Musikk som fremmer sjelefred, lykke, økt konstruktiv tenkning og mindre panikk. Det funket dritbra det, til facebook nappet i meg og sa at noen hadde postet noe.

625548_10151431334316909_202433071_nKNAS KRÆSJ KNAS. Det var konsentrasjonen min som ga opp, og jeg lå med hodet på pulten og forsøkte å le så stille som mulig. Vi er jo på et bibliotek!

Man får vel bare innse at dagen i dag ikke er dagen jeg klarer å produsere noe konstruktivt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s