comment 0

Hvilke julepresanger er best?


Det er blitt april, og dere har hatt fire måneder på å diskutere det evige spørsmålet; hvilke julepresanger er best? De harde eller de myke? Jeg er sikker på at det holder på å drive dere fra forstanden akkurat nå, men fortvil ikke – jeg har svaret. Jeg vet nemlig hvilke julepresanger som er de aller aller beste. Og svaret? Er dere klar for det? Er dere virkelig helt klar for det? Vel, her kommer det: de beste julepresangene er…

wait for it

Julepresangene som kommer som en stor overraskelse midt i april! Når man har glemt at julen har kommet og gått og ikke har noen forventning om at det skal komme noe annet i posten enn regninger. (Regningene har begynt å innvadere mailen også nå. No safe places! Constant vigilance!)

imageJeg foreslår at vi endrer julepresangtradisjonen. I stedet for å lage enorme forventninger til en stakkars kveld midt i året, så kan vi spare på presangene og gi dem fra oss når mottageren minst venter det! Bare tenk på det. Er det mandag i dag? Det er kanskje lenge til helgen, men det kan være julegavedag likevel! Du kommer sliten hjem fra jobb, åpner mismodig postkassen for å finne ut hvem som vil ha pengene dine denne gangen og isteden finner du årets ullsokkforsendelse fra muttern og en juleduk. (Det er juli, men juleduker går jo aldri ut på dato.) Jeg ville stemt for den måten å gjøre det på! Nuvel. I april-julegaven vår fikk vi zombiedusjsåpe og hodeskalle-shotteglass. Nok et bevis på at vi omgir oss med de riktige vennene altså.

imageLEGENwaitforitDARY! (Hva mener du med at det er på tide jeg ser noe annet enn How I met your mother på Netflix? Skjønnasje.)

Apriljulepresangen gjorde det mye lettere for meg å godt at mens Skjeggen dro på ølsmaking så sitter jeg hjemme og skriver viktige notater om ART i bacheloroppgaven. Um, ikke kunst. ART. Sinnemestring altså, vi liker forkortelser som ikke gir mening! Nok en gang er det forøvrig ikke synd på meg. Jeg var på vinsmaking i går og kom dinglende hjem sammen med Skjeggen akkurat passe fnisete. Skjeggen gikk og la seg, jeg.. nettshoppet. Og så la jeg meg. Og så våknet jeg, klødde meg i hodet og forsøkte å huske hva jeg egentlig fikk det for meg at jeg skulle bestille midt på natten.

Sjekke mail.

Uh.. Fejk skinnbukser? Og støvletter? Yeah, I got nothing. Kanskje jeg bestemte meg for å gi opp skole og heller gå for en karriere som stripper? Jaja. Det blir så bra så. Jeg er spent på hvilken størrelse jeg tror jeg passer inn i etter en vinsmaking. Kanskje jeg rett og slett har kjøpt min første julegave.

Nok fjasing. Jeg har ikke gitt opp vernepleiekarrieren helt enda, så jeg skal hive meg over oppgaven. Skulle det gå på trynet så har jeg jo skinnbukser. Visstnok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s