comment 0

Well, ain’t that something.


Kjære naboer. Jeg vil gjerne få si med en gang at jeg vet hvordan jeg bytter dekk. Årsaken til at jeg bare pakket ut alle dekkene av bilen i dag for så å pakke dem inn igjen er ikke at jeg ga opp, men fordi jeg fant ut litt sent at jeg manglet en passende jekk. Det jekket humøret mitt ned et par hakk, jeg er kanskje Super Havku, men jeg kan altså ikke løfte bilen opp og skifte dekk samtidig. Onde tunger vil kanskje påstå at jeg ikke kan løfte den i det hele tatt – men jeg har jo aldri prøvd, så det kan vi ikke vite sikkert. Protester?

Talk to the dog.

lesehjelpenArf.

Jeg vil uansett kalle det en suksess, for jeg rygget svingen opp til blokken i en perfekt bue med perfekt fart og kjørte ikke ned noen. Selv om, kunne jeg spolt tiden tilbake til lørdag kveld hadde jeg kanskje siktet… anderledes. Kjære naboer, jeg synes det er på tide at dere trener gjestene deres til å ikke tisse i blomsterbedet. Hundene mine får ikke lov til å tisse i blomsterbedet, og jeg synes vel kanskje at såpass voksne menn burde være dotrent. Eller låner dere ikke ut doen når dere har besøk kanskje? Det synes jeg dere burde begynne med, for ellers kan noen fort rygge over gjestene deres ved et uhell. De står litt utsatt til akkurat der nemlig.

Og ellers da? Jeg drømte at jeg leverte bachelor i natt. Verden var grå og trist da jeg våknet. That’s life for ya.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s