comments 2

Hundre dager.


Klarte hundre dager uten snop. Jeg ville feiret, men jeg er for opptatt med å sove, såh, her er blomster.

b2 b1 b3Hvorfor blomster? Fordi hundre dager uten snop er en bragd. Fordi jeg trenger noe pent å se på til paraceten begynner å virke. Fordi akkurat i dag er det en måned til jeg våkner til aller første feriedag, glipper litt med øynene og tenker at jeg kanskje kan sove litt til fordi klokken bare er fem men jeg er lys våken så jeg vekker Skjeggen i stedet for og så drikker vi kaffe og spiser frossenpizza til frokost og sovner på sofaen før pizzaen er ferdig fordi klokken bare er ti over fem og så svir pizzaen seg men det gjør ikke noe for det er første feriedag og ingenting kan ødelegge den.

Jeg vet at man skal leve i nuet, men kan jeg bytte ut dette nuet med det nuet?

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s