comment 0

Det skumleste i verden.


Det skumleste i verden er ikke dette:
zombieMan skulle kanskje tro det, men dette er bare daudinger – riktignok gående daudinger som vil ete deg, men fortsatt. De råtner av seg selv til slutt. Det skumleste i verden er heller ikke dette:
fcbd1Dette er bare tre stykker som feirer Free Comic Book Day, og står i en heis på Haukeland fordi de vil dele ut gratis tegneserier til alle barna. Riktignok holder det på å rakne for samtlige fordi Haukeland er en fordømt labyrint og helt umulig å finne fram i. Vi brukte muligens en halv time på å rote rundt i, utenfor og under Haukeland sykehus for å finne noen barn vi kunne tvinge tegneserier på – og vi klarte det nå til slutt. Men om jeg noensinne må gjennomgå en eneste undersøkelse på Haukeland så skal jeg begynne å spasere dit et par uker i forkant, med niste nok til å holde meg i live i et par måneder. Bare sånn i tilfelle jeg går meg bort og aldri finner ut igjen.

Nei, aller skumleste i hele verden, som skremmer grå hår i hodet på meg og gjør at jeg våkner skrikende er dette:
imageEN BLANK SIDE!! AAAAAAAAAAAAAAAH! Må.. fylle.. med .. ord… Men, smarte ord. I rett rekkefølge. ohshitohshitohshit I’m gonna die.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s