comment 0

Kom mai du skjønne kilde.


Det er feil i kildene. Kildene er feil. Det mangler sidetall.

Jeg har mistet Dalland. Dalland! Hvor er du? Du kan ikke gå fra meg nå!

Det mangler sidetall. Og jeg vet ikke hvor jeg tok teksten fra, for den kom fra toppen av hodet. Dro det ut av rompa. Og det mangler sidetall.

DALLAND! Jeg fant han under regntrekket til sekken. Men han sier ingenting. Referer, Dalland, referer!

Det var Harvard og ikke APA, og det mangler sidetall. Og kildelisten er lang som et vondt år, og halvparten ligger på biblioteket. Og jeg trenger sidetall. Og en dæsj sprit i det beroligende glasset med varm melk, om det ikke er for mye å be om.

Kan noen ringe Damsgaard og Kokkersvold og spørre dem hvilken siden de snakket om avskrekkende konsekvenser og negative resultater? Jeg trenger sidetall! Og jeg har skrevet det selv, men jeg vet ikke hvor jeg tok det fra. Kanskje bare lyver jeg. Kanskje det er derfor vi skal ha sidetall.

Men jeg har Dalland. Happyplace…

Image

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s