comment 0

Hva gjør egentlig Trude Drevland?


Hva har jeg sett henne gjøre hittil? Det første jeg hørte av henne var at hun ville endre navn på Flesland. Men ellers synes jeg det ser ut som om hun bare springer rundt, ser skummel ut og lurer seg med i Idol. Da Tone Damli skulle fikse håret før audition i Bergen, hvem dukket opp hos frisøren og okket seg over taxiene i Bergen som ikke kom tidsnok? Heldigvis kom ikke taxien noe fortere selv om de fikk en streng Trude på tråden, hadde de gjort det hadde jeg mistet litt av respekten for dem. Og sannsynligvis presentert meg som ordføreren neste gang jeg trengte taxi.

Jeg vet ikke egentlig hva en ordfører gjør, men denne ordføreren ser egentlig ut til å bare like oppmerksomhet. Hun lukter seg fram til kameraer og stille seg foran dem. Og knar litt på ungdommen,  mens hun ser skummel ut. «Vi har noe felles som vi ikke snakker om. Det er ikke alt man skal fortelle, men den klemmen inneholdt veldig mye, sier ordfører Trude Drevland til VG på Gullrutenachspielet». OPPMERKSOMHEEEEEET! Spør meg en gang til da, spekuler da! Ye gods. Tingen er at jeg synes ikke det så ut som om det ble gjort veldig mye mer da Friele var ordfører, annet enn at han likte veldig godt å gå rundt med ordførersmykket dinglende rundt halsen, nesten som en kompansasjon for en alt for liten .. hatt. Og så laget han kaffe og hadde kanskje den minst politisk korrekte tv-reklamen for kaffe jeg har sett.

Google sier at hun er politiker og ordfører, og at hun blir sinna når man ikke fokuserer tilstrekkelig på langhårede osinger på tv. Men hva gjør hun?

drevland……ja, oppgave ja. Sånn var det ja. Om noen kan belyse dette temaet med kvalitativ og kvantitativ teori så setter jeg pris på det. Jeg er nemlig helt oppriktig i min undring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s