comment 0

Pinsen og været og annen skit.


Image

I fjor slo finværet til i Bergen i den helgen vi satt og skrev sosiologi for harde livet. I år velger vi å skru på finværet når det er en uke igjen til bacheloren skal leveres. Dette blir altså den siste helgen noensinne det er fint vær i Bergen, siden vpl 10 er ferdige neste år og ikke lenger kan plages av fine helger. Jeg tror at vitsen med finvær kommer til å forsvinne helt når vi faktisk kan være ute i det. Og tross dette er jeg altså solbrent – effektiv er jeg.

Nuvel, på min tur hjem fra dagens oppgavebrainstorming rullet jeg ned samtlige vinduer i bilen og bestemte meg for at det var utelukket å kjøre igjennom tunneler i dette været. To år i Notodden for lenge siden har nemlig lært meg et og annet om biler og fint vær – man skal kjøre sakte med høy musikk, en hånd på rattet og alle vinduene åpne – i dag rånet jeg altså igjennom Bergen sentrum. Jeg var den kuleste råneren der også, i stasjonsvognen min med hundebur og alt! Jeg må få påpeke at det er en senket stasjonsvogn som må slippes pent og forsiktig over alle fartsdumpene, så den er ikke helt på bærtur sånn rånemessig.

Jaja. This too shall pass. Nå begynner snart fellesferien, og da får vi heldigvis tilbake drittværet vårt igjen. Pale is the new tan!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s