comment 0

Havku beklager.


Tittelen på forrige innlegg var en stakket stund «one night at McCoy’s». Jeg sverger at jeg stavet «McCool’s», men med god hjelp av autokorrekt gikk det likevel gale. Dette er et godt eksempel på hvor stygge utfall mobilblogging kan ha, og jeg tar med dette sterk avstand fra mobilbloggingens latmannsinnlegg!

Dessverre er ingen ufeilbarlige, og jeg kan ikke garantere at mobile innlegg aldri mer sniker seg forbi min personlige sensur. Den er det ikke mye av, så den er til tider overarbeidet.

Men husk folkens ; friends don’t let friends blogg from the phone!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s