comment 0

Flammende horisonter.


I går da jeg skulle kjøre hjem oppdaget jeg at det var fuglebajs på frontruten. Jeg fikk bange anelser om at dette var et jærtegn, universet som forsøkte å fortelle meg at bacheloroppgaven vår bare er noe drit. Men så tenkte jeg at man egentlig kan velge helst selv hva som er mystiske tegn eller ikke, og hvordan man vil tolke dem. Og jeg vil mye heller tolke synet som møtte meg i dag tidlig som et jærtegn:

image

Jeg går en lysende framtid i møte! I kveld har jeg tenkt å sette vekkerklokken på halv september og så legge meg på en plen og ikke reise meg på en stund. Takk for seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s