comments 5

I came, I saw, I ate.


Det var et vakkert bryllup, med et vakkert brudepar, vakre gjester og vakkert vær. Skjebnens ironi ville dog at det skulle bli dritkaldt, sannsynligvis fordi jeg forsaket min splitter nye bunad til fordel for vanlig kjole da jeg holdt på å smelte vekk iført bunad på 17. mai. Og nå var det blitt juni liksom, alt for varmt for bunad! Og så holdt jeg på å fryse i hjel liksom… Joda. Vedder på at dere bare DØR etter å se det vakre brudeparet!

b09Hva kan jeg si? Heldigvis for dem var ikke jeg fotografen i bryllupet deres! Dog fikk jeg noen gode bilder.

DSC_0269 DSC_0270 DSC_0271Mi amore! Jeg slet som en helt med å holde tårene tilbake ved dette synet. Nesten så det er for vakkert til å spises!

DSC_0281Nesten. Godt jeg ikke er så sentimental av meg… Uansett, kokken hadde vunnet en eller annen viktig konkurranse (sorry, fulgte ikke med, var for opptatt med å nyte maten) og serverte et måltid som fikk hodet mitt til å gå i stå. Og det ble akkompagnert av et knippe taler som var godt over gjennomsnittet gode – det var nesten som om jeg skulle gjort det selv! (Bortsett fra i mitt eget bryllup, tydeligvis, hvor jeg ikke fikk fram noe som helst fornuftig. Til en forandring.)

Alt i alt var det en fantastisk kveld, selv om kjolen jeg hadde tenkt å ha på meg ikke passet og jeg fant ut av det klokken elleve kvelden før. Grunnen til at jeg fortsatt smiler? Den satt perfekt over alt, bortsett fra rundt overarmene.. Ett ord folkens: MASKIN! Bare si ifra om dere lurer på hvor stranda er, så kan jeg peke den ut for dere jeg altså. Jeg tar TJUEFEM kilo i benken! Nuvel. Etter at vi kom hjem i dag har vi ikke gjort noe som helst fornuftig. Det var så gøy at nå har vi bestemt oss for å aldri jobbe mer og ha ferie resten av livet. Sorry sjefen. Hvem trenger mental utfordring egentlig? Ikke jeg i alle fall.

Gratulerer så mye til de nygifte nok en gang! Håper dagen deres var like god som kakene smakte.

 

5 Comments

  1. Åshild Stenevik Osland

    Kjempe kjekt at dåke var med å delta den store dagen med oss! Me hadde ein fantastisk sjølv også!
    Enig at maten var kjempe god, all honnør til kokken på Bekkjarvik Gjestgiveri! Angående kakene kan eg stolt sei at eg og brudgommen hadde baka 5 av blant anna den kunstferdig pynta ostekaka du hadde bilde av på toppen. Men sjølvsagt Gjestgiveriet hadde baka den imponerande bryllupskaka og bløtekaka :-).

  2. Åshild Stenevik Osland

    ..og TUSEN TAKK for bildene du tok! Du er blitt ein kjempe flinkt fotograf!! Me sette utrulig stor pris på at du tok bilde for det ikkje lett for to veldig ivrige hobbyfotografar å væra midtpunkt og ikkje sjøl få tatt bilder ;.-)

    • Åååh så bra! Jeg har flere, men jeg må fikse lyset på dem, kan putte dem på Dropbox etter hvert. Litt sånn freaky å levere bilder til fotografer, men uansett kvalitet er det kjekt å se øyeblikkene om igjen tenkte jeg 🙂 forøvrig satt både Skjeggen og jeg med masse flashbacks til vårt bryllup under middagen 🙂 happy times! Dere var nydelige!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s