comment 0

Lukten av steindød joggesko.


Etter bare en dag med regn i Bergen preges vår lille leilighet av den lukten igjen. Lukten av joggesko som har sett en vinternatt før. Eller rettere sagt, sett en skogsmyr og en høst før, vært konstant våt over flere dager uten å få ordentlig anledning til å tørke og har død bittelitt hver gang. Det går greit så lenge den typen sko holder seg tørre, men når de blir våte igjen er lukten tilbake igjen – med hele familien. Og siden jeg følte meg litt sånn ekstra sprek i dag, så er selvfølgelig begge parene mine med joggesko søkkvåte og illeluktende. (SER du mamma? Jeg har kanskje elleve par sko i gangen, men det er fordi jeg BRUKER elleve par sko for å komme meg rundt, og også fordi litt av vitsen med en gang er å ha sko stående der. Det går fint så lenge man ikke teller dem!) Når man har en toroms leilighet er det helt utrolig hvor mange kvadrat den lukten klarer å fylle altså! I morgen skal jeg gå Stoltzen. Da må jeg trå inn i barfot-skoene mine tror jeg, for av erfaring tar det noen dager før joggesko tørker; and therein lies the problem. Nåhvel. Jeg kunne jo kjøpt nye joggesko, men jeg har tenkt å bruke de neste tre lønningene mine på tatovering så det utgår. Vi får bare leve med det!

Ellers har min nye sommerferieaktivitet tatt til: Camp Loopy! Det er altså en strikke-sommerleir. Som går ut på at man skal strikke noe i løpet av juni og poste et bilde på en webside. Og så finnes det et forum og greier, så man kan prate med hverandre om hva man strikker. Og så får man en Camp Loopy-bag.

2013-06-07_00-00-29_601It’s a HOOT! Jadda. Le alt dere vil, jeg har ferie og får være med på TO sommerleirer med akkurat det jeg har lyst til – strikking og slossing! Og siden strikkeleiren ikke er stedsbasert kan jeg gjøre begge SAMTIDIG! Altså, strikke i pausene til kampsportleiren. Jeg tror ikke jeg får lov til å innvolvere strikkepinner i sparringen.

Men jeg tror at jeg skal sette igjen joggeskoene hjemme, ellers kan det være at jeg blir arrestert for biologisk krigføring på flyplassen. Om det er noen som har lyst til å gi meg nye joggesko til bursdagen så sett i gang! Hvis ikke det er et alternativ SÅ ØNSKER JEG MEG ET HESPETRE. Som om det ikke var et hint at det har stått på alle ønskelistene mine i flere år nå. Og med hespetre så mener jeg ikke kona til styrelederen, jeg mener en sånn dings som man putter garn på så man kan nøste det. Det kalles også en garnvinde, men det er mye gøyere å ønske seg et hespetre. Forøvrig er vi nødt til å fjerne det ordet fra skjeldsordboken, da hespetreet er en svært nyttig gjenstand som redder en stakkar fra mye tenners gnissel.  Det gjør også nøsteapparatet bare så det er nevnt.

Nok om bursdag. Nok om det meste egentlig, jeg vil sove! NÅ! Jeg har tilbragt kvelden med rødvin og Les Misèrables, Javert er en drittsekk og det lukter sure joggesko her! Definitivt på tide å ta kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s